yoga & PT

Yoga Med Mig

Veronica jäderlund

I nästan femton år har jag instruerat klasser och lett grupper. Mina klasser beskrivs ofta med svett, glädje och autenticitet, oavsett om det är yoga, löpning, dans eller skivstång. Jag undervisar med ett stort leende och från hjärtat och syftet är att ge alla sin egen inre erfarenhet. Framförallt hoppas jag sprida rörelseglädje och kärleksfull uppskattning till den egna kroppen.

Just nu håller jag inga fasta klasser, men du kan yoga med mig online på min Youtube-kanal Vevve Jäderlund.

Du kan läsa mer om mina yogalärarutbildningar under rubriken Utbildningar

 

När jag drar igång mina klasser igen kommer du kunna köpa klippkort och terminskort här online. 

´

Personlig Träning

Personlig Träning (PT) är för dig som vill ha personlig vägledning. Oavsett om du jobbar mot ett mål, eller bara vill  få inspiration till rörelseglädje är personlig träning en ovärderlig investering. Du får en tränare som ser till dina behov, ditt utgångsläge och ställer de  rätta – ibland svåra ibland lätta – frågorna för att utmana dig på din nivå. Hur vi tränar varierar utifrån vad du efterfrågar och vad jag ser att du behöver. Med yoga, löpträning, skivstång, kroppsvikt, kettlebell och rörlighetsträning i verktygslådan kommer du få ett upplägg individuellt anpassat efter dig.

  • Enskild PT: Vi träffas för konsultation och utifrån det tar jag fram ett individualiserat upplägg för dig som vi utgår ifrån. Varje session är 50 minuter.

  • Semi-PT: Är ni 2-4 som vill träna ihop kan ni antingen boka ett träningstillfälle eller en fast tid några veckor i rad. Ett kul sätt att träna med vänner, och samtidigt få personlig feedback från mig som tränare. För detta görs ett gemensamt upplägg som är framtaget för er som grupp. Varje session varar i 60 minuter.

 

Stäng meny