YOGA & STRESS

Yoga & Stress är en helgworkshop för dig som vill få större förståelse för vad som skapar stress, vad som händer i kroppen vid stress och hur det påverkar alla delar av oss.
Du får med dig konkreta verktyg för hur du kan frigöra stress, återhämta dig och hämta ny energi. 

Workshopen fokuserar på självupplevelse, och vi kommer arbeta med flera olika metoder; såsom yoga nidra, meditation shaking, mantra, myofascial release/pressur och frigörande rörelser. Vi utgår från forskning, psykologi, fysiologi, filosofi och praktiska tekniker för att lägga en bred grund, och ge dig många metoder som du sedan kan bygga vidare på och utvecklas med.

Du kommer få lära dig hur lägga upp och lära ut yoga nidra, vad tänka på vid meditation och ett videobibliotek med övningar för myofascial release/pressur.

Workshopen är öppen för yogalärare och utövare, för personliga tränare, terapeuter och du som är nyfiken på att lära dig mer om hur skapa förutsättningar för en hållbar hälsa, och praktisera avslappning/avspänning.

I workshopen får du följande

I vår vardag är ofta vårt sympatiska nervsystem, det som kallas fight or flight påslaget, vilket skapar en långvarig stress hos många. Den här workshopen fokuserar på återhämtning och avslappning, och hur vi kan koppla på det parasympatiska nervsystemet, rest and digest.
Under våra dagar tillsammans kommer vi att gå igenom:
• yoga nidra (vad är det, och hur bygga upp samt lära ut?)
• meditation
• traumainformerad yoga och rörelse (vad är det och vad tänka på?)
• shaking/tension release
• mantra
• myofascial release/pressur
• frigörande rörelser
Vi varvar praktik och teori på plats, du får också kompletterande onlinematerial som du har tillgång till i 6 månader efter workshopen.
Workshopen innefattar också teori om anatomi och fysiologi, samt att du får ta del av aktuell forskning och metodik för hur vi kan arbeta med kroppen och dess funktioner för att landa i oss själva och minska stress-påslag.

Lärare under helgen: Veronica Jäderlund och Majja Lundh

När: 5:e – 8:e November
Var: Stockholm (Yogashakti)

Investering: 7900SEK OBS! Begränsat antal platser.

Intresseanmälan: sker till info@veronicajaderlund.se eller klicka på anmäl här knappen.

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här.

Vanliga frågor
Är anmälan bindande?
Ja. Läs mer under återbetalningspolicy.

Hur gör ni med återbetalningar?
Vi planerar och förbereder våra utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren. Läser mer om det här

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny