YOGA INIFRÅN OCH UT

online

Introduktion

Vill du yoga för att få en starkare kontakt med din kärna?
Längtar du efter att bli guidad på mattan så du kan släppa taget och vända fokus in?
Är du sugen på att yoga med mig men bor lite för långt bort?
Då är den här yogaonlinekursen för dig. Kursen är uppbyggd för att du ska arbeta dig in, lager för lager, till ditt centrum. Varje vecka har eget tema, och utifrån det temat får du bland annat två yogaklasser och en guidad meditationsövning för att verkligen förankra praktiken och kunna gå djupare med den.
Totalt är det sex stycken teman, så det tar sex veckor att arbeta genom kursen en gång. Men du har tillgång till den i ett år, så du kan göra om de klasser som blir dina favoriter och verkligen arbeta med materialet som det passar dig.


Varje vecka innehåller:

1 st flödande klass
1 st lugnare klass
1 st teknikvideo
1 st temavideo
1 st reflektionsövning
1 st guidad meditation

Träna på att praktiskt instruera redan första helgen

Inspelade anatomi- och fysiologiföreläsningar (med mig)

Tillgång till alumincommunity där elever från alla tidigare utbildningar samlats. Delar erfarenheter, ställer frågor och jag håller LIVE-sändningar på olika teman för att hjälpa dig fortsätta utvecklas

2019 Hösttermin

Datum kommer senare.

Lanseringpris 995:- (ord.1195:-)

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny