YINYOGA GRUND

Umeå

Är du nyfiken på yinyogans fantastiska värld och vill fördjupa dig i den?

Yinyoga är en återhämtande yogastil där du vänder ditt fokus in, och ger dig själv tillfälle att slappna av för att finna medveten närvaro. Genom att föra samman de mentala, fysiologiska energiaspekterna av dig i union.

I den här första modulen av vår yinyogautbildning går vi bland annat igenom grunderna i hur du skapar en yinyogaklass, du får också lära dig om yinyogans anatomi, hur nervysystemet påverkas, vad meridianer är och hur du kan göra klasser utifrån det. Vi även om hur du kan modifera positioner och skapa kraftfulla teman för att hjälpa dina elever nå in i sig själva.

Utdrag från utbildningens innehåll:

– yinyogans anatomi – hur placera kroppen, och hur kan vi påverka nervsystemet med yinyoga

– vad säger den senaste forskningen om hur vi kan påverka fascia

– yinyogans energisystem – hur går meridianerna, vilka element är de kopplade till och hur kan de påverka oss

– gå igenom positioner – anatomi och energiaspekter, samt hur modifiera dem

– pedagogik – så kan du lära ut yinyoga

Till dig som vill vara med:

Du måste inte vara yogalärare för att gå denna utbildning. Du kan absolut gå den här utbildningen som en fördjupning för dig egen del.

Om du önskar ett certifikat för som utbildad Everyday Yoga School yinyogalärare behöver du ha någon tidigare yogalärarutbildning (inte bara Everyday Yoga School 200h). Detta då vi anser att vi under denna helgen inte kommer hinna arbeta tillräckligt mycket med pedagogik, filosofi eller någon av de andra delarna av yoga. Och därför ser detta som en fördjupnings- eller påbyggnadsutbildning.

Ingår: manual, onlinevägledning och feedback på hemläxor

Ingår inte: kurslitteratur, med anmälningsbekräftelse får du en litteraturlista.

Lärare under helgen: Veronica Jäderlund

När:  4:e – 7:e juni

Var: UMEÅ, Love Yoga Umeå

Investering: 7,900SEK 

Intresseanmälan: sker till info@veronicajaderlund.se

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny