Yogautbildning

Somatic Flow certifierad 100 timmar yogalärarutbildning är för dig som vill fördjupa din kunskap om yoga, lära känna dig själv bättre samt få verktyg att bygga klasser utefter dina elevers olika behov i deras vardag. De flesta av våra elever har inte två timmar om dagen att lägga på yoga. Som yogalärare i väst handlar det om att möta elever mitt i livet, mellan jobb och barnhämtning, med trasiga kroppar eller stressade andetag. Därför jobbar vi blandat med långa klasser likväl som korta sekvenser, testar, anpassar och varierar så att yogan verkligen blir för alla.

Yogalärarutbildningen omfattar ca 75 timmar på plats, ca 40 timmar onlinestudier, och 50 timmar självstudier samt en dedikerad egen yogapraktik. Kanske vill du inte undervisa, utan enbart fokusera på din egen praktik, oavsett kommer den här utbildningen ge dig en stabil grund att arbeta vidare från.

De lärarledda timmarna kombinerar teori med praktik för att snabbt och tydligt förkroppsliga kunskapen bortom ord på en sida. Den första helgen fokuserar mycket på hur du etablerar din egna yogapraktik, efter det börjar vi gå djupare in i rollen som yogalärare.

3 helger på plats där vi går igenom pedagogik, klassekvensering, anatomi, hur lära ut och mycket mer
I certifieringediplomering ingår även:

  • Inspelade anatomi- och fysiologiföreläsningar med mig, på ca 15 timmar
  • En positionsbank, där jag går igenom grunderna för de vanligaste asanas(positioner), hur du kan instruera dem skadefritt och hur du kan assistera dem.
  • Onlinefilosofikurs med Simon Krohn på ca 15 timmar (från Yogobe)
  • Hemmavägledning mellan helgerna och efter
  • Du får även tillgång till Yogobe i 6 månader, där du kan yoga med mig och flera andra lärare för att fördjupa din yogapraktik.
  • Och blir en del av alumincommunity där elever från alla tidigare utbildningar samlats. Delar erfarenheter, ställer frågor och jag håller LIVE-sändningar på olika teman för att hjälpa dig fortsätta utveckling

2021 Vårtermin
23:e – 25:e april
14:e – 16:e maj
18:e – 20:e juni

Lärare: Majja Lundh och Vevve Jäderlund
Plats: Yogashakti, Stockholm
Investering: 22,000 SEK inkl. moms (går att dela upp på flera betalningar)
Tider: 08:00 – 17:00 fredag-lördag, 08:00 – 15:00 söndag

Intresseanmälan sker till info@veronicajaderlund.se

Begränsat antal platser

Vanliga frågor

Ger utbildningen certifiering/diplomering?
Diplomering ingår i utbildningen.

Är anmälan bindande?
Ja. Läs mer under återbetalningspolicy.


Jag är inte vig, eller duktig på yoga. Kan jag bli yogalärare?

ABSOLUT! Din förmåga att förmedla yoga sitter inte i dina hamstrings, och vad innebär duktig på yoga egentligen? Då detta är en yogalärarutbildning med inriktning på vinyasayoga och hathayoga kommer klasserna på utbildningen att vara fysiska. Men som alltid när det kommer till yoga deltar du utifrån din förmåga, och lär sedan ut det som känns rätt för dig.
Saker som påverkar din förmåga som yogalärare oändligt mer än vighet:
Nyfikenhet
En genuin längtan att utforska dig själv
Lyhördhet

Jag har redan gått en yogalärarutbildning, varför ska jag gå en till?
Olika yogalärarutbildningar har olika lärare och kanske varierande innehåll, om inte är det garanterat att du hör saker du inte uppmärksammade första gången. Om du känner att den yogalärarutbildningen du har är tillräcklig är det kanske inte tillfälle för dig att gå en till just nu. Upplever du en önskan att komplettera och utvecklas kan en till yogalärarutbildning göra just det.

Varför ska jag välja denna yogalärarutbildning?
Med mer än 15 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör har Veronica utbildats av, och utbildat för, flera av Sveriges mest uppskattade yogalärare samt flera utländska. Detta har gett henne ovärderlig insikt i vad som behövs för att skapa en informativ, relevant och hållbar yogalärarutbildning. Med erfarenhet att hålla klasser och utbilda instruktörer för både stora gymkedjor och rena yogastudios vet vi vilken information som efterfrågas och vilka upplägg som passar olika typer av klassdeltagare.

Utifrån det är Everyday Yoga Schools utbildningar utformade att passa i vardagen, oavsett om din elev är industriarbetare eller sitter på kontor. Du kommer även få specialkunskap från gästlärarna som håller i olika segement, allt för att ge dig en så gedigen bas som möjligt.

Kan jag dela upp betalningen?
Du kan dela upp betalningen, fråga om det vid anmälan (vi arbetar för att få till möjlighet att betala med KLARNA men just nu är det inte aktuellt)

Hur gör ni med återbetalningar?
Vi gör inga återbetalningar. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren. Läser mer om det här

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny