SKADEFRI YOGA

workshop

Introduktion

Den här 4-dagars workshopen är för yogalärare och dedikerade yogautövare med syfte att ge ökad kunskap om kroppen i rörelse, och de vanligaste skadorna i yoga. Vi går igenom hur du kan förebygga att skadorna uppstår, och arbeta kring dem om de redan skett.

I workshopen får du följande:

1 Helg kombinerar praktik och teori med föreläsningar, diskussioner, demonstrationer och övningar för att du ska lär du dig de mest aktuella sätten att instruerar, assistera och anpassa din egen praktik eller klasser du lär ut för ökad hållbarhet. 

2019 Hösttermin 

Datum meddelas snart.

Plats: Stockholm

Investering: 6900 kr ink.moms.

Vanliga frågor

 • Är anmälan bindande?
  Ja. Läs mer under återbetalningspolicy.

   

 • Kan jag dela upp betalningen?
  Ja, du kan dela upp betalningen enligt KLARNAS villkor för delbetalning.

 • Hur gör ni med återbetalningar?
  Vi planerar och förbereder våra utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren. Läser mer om det här!

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny