RELEASE & RESTORE

workshop

Introduktion

I vår vardag är ofta vårt sympatiska nervsystem, det som kallas fight or flight påslaget, vilket skapar en långvarig stress hos många. Den här workshopen fokuserar på återhämtning och avslappning, och hur vi kan koppla på det parasympatiska nervsystemet, rest and digest. Under våra dagar tillsammans kommer vi att gå igenom meditation, yoga nidra, arbete med bollar och långsamma rörelser. 
Det blir mest fokus på praktik på plats, vilket kompletteras med onlinematerial som du har tillgång till i 6 månader efter workshopen. 

I workshopen får du följande:

Bland annat innefattar workshopen också teori om anatomi och fysiologi, samt att du får ta del av aktuell forskning och metodik för hur vi kan arbeta med kroppen och dess funktioner för att landa i oss själva och minska stress-påslag.
Vi kommer jobba med meditation och yoga nidra, men också rulla med bollar, shaking och mjuka rörelser för att frigöra stress och kunna landa i stillhet.

Lärare under helgen: Veronica Jäderlund och Majja Lundh

När: 14:e – 17:e Maj

Var: Stockholm (Yogashakti)

Investering: 7900SEK OBS! Begränsat antal platser.

Intresseanmälan: sker till info@veronicajaderlund.se eller klicka på anmäl här knappen.

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här

Vanliga frågor

  • Är anmälan bindande?
    Ja. Läs mer under återbetalningspolicy.
  • Kan jag dela upp betalningen?
    Ja, du kan dela upp betalningen enligt KLARNAS villkor för delbetalning.

  • Hur gör ni med återbetalningar?
    Vi planerar och förbereder våra utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren. Läser mer om det här!

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny