KALIBRERA DIN INRE KOMPASS

online

Introduktion

8 veckors coachingprogram.
Vill du ta reda på hur det känns att våga vara du fullt ut?
Vill du hitta kontakten med inre urkraft, för att låta den guida ditt liv?
Det här programmet kombinerar yogaklasser med reflektionsövningar och coachingsamtal – för att hjälpa dig öppna upp för den potential som vilar inom dig. Vår första samtal sätter riktning och utifrån det får du en arbetsbok med reflektionsövningar, samt en meditation att jobba med till nästa samtal.
De första fyra veckorna har vi samtal varje vecka, sedan går det två veckor mellan de sista två samtalen, men jag finns alltid tillgänglig för mailkontakt. Efter dessa åtta veckor kan du boka enskilda coachingsamtal med mig.

I utbildningen får du följande:

4 st yogaklasser
4 st yinyogaklasser
6 st coachingsamtal via skype
Reflektionsövningar
Nedladdningsbar arbetsbok
Tillgång till Facebookgrupp där du kan ställa frågor och föra samtal.

2019 Hösttermin

Tider kommer senare.

Lanseringspris 1595:- (ord.1995:-)

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny