AVANCERAD YOGALÄRARUTBILDNING

Fördjupningsutbildning

Denna avancerade yogalärarutbildning är för dig som gått en, eller flera, grundläggande yogalärarutbildningar och vill fördjupa dina kunskaper. För din egen del men också för att kunna förmedla yoga mer innerligt, inkluderande och informativt.

Avancerad Anatomi

Under denna modul kommer vi gå igenom funktionell anatomi. Du kommer få större förståelse för varför kraven vi ställer på rörlighet inte tar hänsyn till de kroppsliga variationer vi som människor har. Vi kommer även fördjupa oss på: nervsystemet, proprioception, introception och smärta. Modulen omfattar två helger på plats, samt egna hemmastudier. Vi kombinerar teori, onlineföreläsningar och utforskande rörelser.

Gästlärare är Oliva Berggren aka @movewithease.

Lärare under helgen: Veronica Jäderlund, Oliva Berggren

När:  2:a – 5:e april, samt 30:e april – 3:e maj

Var: Stockholm

Investering: 15,900SEK 

Intresseanmälan: sker till info@veronicajaderlund.se

OBS! Bekräftad anmälan är bindande. Bekräftad plats går inte att avboka men kan plats överlåtas vid läkarintyg. Läs vår återbetalningspolicy här

Sagt om Veronica som utbildare

Med din hjälp har jag lärt mig hitta tillbaka till den ärliga, äkta, ibland skitjobbiga, praktik som jag älskar, och som jag så gärna vill förmedla vidare till de elever jag möter när jag själv är guide på mattan. Med din engagerade peppning och feedback har jag fått hjälp att utveckla min egen röst och kreativitet som lärare, och fått möjlighet att få syn på mina styrkor såväl som de områden där jag behöver fortsätta att utmana mig själv.
Victoria
Föregående elev
Vevve, du är en fantastisk yogalärare och människa, du gav så mycket av dig själv! Du är väldigt tydlig, är rädd om utbildningstiden och fyller den med relevanta saker och ger oss frikostigt tips och goda råd. Du stärkte mig på så många sätt inför min yogalärarroll och gjorde verkligen intryck och avtryck genom sin personlighet i kombination med gedigna kunskaper inom yoga.

Johanna
Föregående elev
Stäng meny