Lucka 1 – Blansera din inre ELD (yinyoga)

Lucka 1 – Blansera din inre ELD (yinyoga)

Välkommen till Yogaadventskalendern 2019!
Med start idag börjar vår nedräkning till jul och bakom varje lucka finns en vägledning för din dagliga stund på mattan. Temat är VILA och vi kommer att varierar mellan yinklasser, yoga nidras och guidade meditationer.

Klasserna kommer upp på morgonen 04:45 på min Youtubekanal, och du är välkommen att öppna luckan när som helst och var som helst – när och där det passar dig. Allt är såklart helt gratis och kommer ligga kvar även efter vi går in i 2020.

Bakom Yogaadventskalenders första lucka arbetar vi med elementet ELD, för att balansera det. Om vi inte ger elden tillräcklig med bränsle slocknar den, och ger vi den för mycket bränner det ut. Den här klassen har några aktiva, men lugna och mjuka, inslag för att mer kunna slappna av i stillheten. Så du håller elden levande men inte för intensiv. Kroppsfokus: höfter och bröst.

Om du gillade den här klassen får du gärna berätta vad du tyckte om den, och hur din stund på mattan var. Om några tankar kom upp eller vad dagens intention betyder för dig.
Sprid julkänslan genom att tipsa dina vänner som skulle vilja räkna ner till julen med yoga. Länka till inlägget eller bjud in dem till min instagram eller dela länken till min blogg där jag delar dagens lucka varje morgon.

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Tack för ett härligt och ”lagom” långt pass! Finns det möjlighet så skulle jag önska lite högre ljudvolym på nästa klipp, det var svårt att höra även på maxvolym på flera av mina enheter, annars var det toppen!

  2. Tack för en behaglig yoga nidra. Ett bra sätt att starta dagen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny