VÅRA LÄRARE

Veronica 'Vevve' Jäderlund

Jag är grundare av Everyday Yoga School och har arbetat med hälsa och träning i över femton år, utbildat yogalärare de senaste fem åren.

Med yogalärarutbildningarna, och de fantastiska lärarna jag har med mig, hoppas jag ge en grundlig förståelse för hur du kan göra yoga till din egen. Och hur du kan lära ut till elever med olika kroppar, förutsättningar och syften.

Som coach jobbar jag med fokus på kraften i sårbarheten för mer MOD, KLARHET & RIKTNING. Så att du kan skapa en vardag som lockar och fyller dig med glädje.

Du kan läsa mer om mig under Om Mig-fliken

Majja Lundh

Troligen började det ännu tidigare att jag fascinerades över energin som skapas när vi rör oss i grupp, men sedan jag var 12 år har jag instruerat grupper av olika slag. Det började med barndans, fortsatte med aerobics, step-up, funktionell träning, afro dans, pilates … och någonstans ihop med pilatesen började yogan smyga sin in. Det tog sin tid och var ömsom en motvillig process men idag är jag väldigt glad över vad yogan bidragit med i min tillvaro. Aldrig har jag mött något som ger en så många verktyg till att hantera livet. Den fysiska praktiken med alla dess komponenter; balans, rörlighet, styrka,rytm, kroppskännedom med mera, filosofin och myterna som öppnat upp för nya insikter om både mig själv och andra och meditationspraktiken som ömsom lugnar, skärper och återhämtar sinnet.
 
På mattan…
Har jag praktiserat i ca 10 år och undervisat i 6. Jag har undervisat barn, seniorer, trötta, starka, alldeles stilla, fnissiga, sorgsna, upp och ner vända, pratglada, tillbakadragna, irriterade och högt skrattande individer på mattan. Variationen man får möta i yogasalen är spännande! Jag vill undervisa yoga som en verktygslåda, en enorm resurs, när man lär sig vilket verktyg man ska plocka fram när, och hur det passar precis en själv att använda det. Jag har studerat Vinjasa yoga, Power yoga, Yinyoga och Traumaanpassad yoga. Jag har också utbildning i Dans För Hälsa metoden och flera gruppträningsutbildningar såsom aerobics, funktionell träning och afro dans. 
 
Till vardags hittar man min inom primärvården som sjukgymnast. Jag har en Master of science inom Fysioterapi där jag bakat in bland annat stressfysiologi, hälsopsykologi, smärta, fysisk aktivitet, stress och arbetsliv och till och med en kurs med namnet livets mening. 
 
Utanför mattan…
är jag lyckligt gift småbarnsmamma, boendes i en skogskant. Jag rör mig mycket utomhus med familjen (…vi har snart byggt om hela vår tomt till en hinderbana kantad av några enkla planteringar) eller leker acroyoga tillsammans med desamma. Det händer att vi dansar, sjunger och spelar musik tillsammans och får jag en stund för mig själv (vilket oftast är 04.00 när alarmet går på morgonen) så springer jag gärna.
 
Jag håller träningsevent tillsammans med min kollega Maria i vårt gemensamma hobbyföretag HELA och ingår i Springtimes ledar-team. Du kan hitta klasser med mig online via Yogobe och jag är en del av teamet bakom Yogalärarrummet.

Denice Lundevall

Jag studerar rörelse som berör mig på olika sätt. Det har alltid
funnits en nyfikenhet och förundran och jag har utforskat det på många olika sätt under åren. Genom bla. teater, dans, kampsport, fitness, crossfit, löpning, yoga, andningsarbete mm.

Jag har en glödande, sprakande passion och intresse för människan och kroppen! Att se dess helhet, att allt hör samman slutar aldrig att imponera på mig. Rör du en kroppsdel så händer det saker i flera delar utav kroppen. Allt är sammanlänkat.

Nervsystem, andning, tanken, muskler, skelett, senor, bindväv ja allt! Hur du tänker, din inställning kan avge en känsla i dina muskler.

Det är så jag jobbar med mina deltagare – att skapa medvetenhet i kroppen. Hitta in och känna av din kropp på nya spännande sätt. Utforskandet sker i mina klasser på ett nyfiket, säkert och öppet sätt.

Mitt motto: ”rör dig bort från smärta och mot välbehag”
För mig är inte yoga ett sätt, det är ett uttryck som ser olika ut i alla kroppar. Det är de som för mig är intressant. Så mycket att lära, att utforska och förundras över. Kroppen är fantastisk!

Utbildningar och erfarenhet:
Yogalärare
Personlig tränare
FRC-mobiliy trainer
Movement coach- Human Program
Evidensbaserad praktik steg 1+2
Hälsocoach
Mammamage-tränare
Gruppträningsinstruktör


Stäng meny