VÅRA LÄRARE

Veronica 'Vevve' Jäderlund

Jag är grundare av Everyday Yoga School och har arbetat med hälsa och träning i över femton år, utbildat yogalärare de senaste fem åren.

Med yogalärarutbildningarna, och de fantastiska lärarna jag har med mig, hoppas jag ge en grundlig förståelse för hur du kan göra yoga till din egen. Och hur du kan lära ut till elever med olika kroppar, förutsättningar och syften.

Som coach jobbar jag med fokus på kraften i sårbarheten för mer MOD, KLARHET & RIKTNING. Så att du kan skapa en vardag som lockar och fyller dig med glädje.

Du kan läsa mer om mig under Om Mig-fliken

Majja Lundh

Troligen började det ännu tidigare att jag fascinerades över energin som skapas när vi rör oss i grupp, men sedan jag var 12 år har jag instruerat grupper av olika slag. Det började med barndans, fortsatte med aerobics, step-up, funktionell träning, afro dans, pilates … och någonstans ihop med pilatesen började yogan smyga sin in. Det tog sin tid och var ömsom en motvillig process men idag är jag väldigt glad över vad yogan bidragit med i min tillvaro. Aldrig har jag mött något som ger en så många verktyg till att hantera livet. Den fysiska praktiken med alla dess komponenter; balans, rörlighet, styrka,rytm, kroppskännedom med mera, filosofin och myterna som öppnat upp för nya insikter om både mig själv och andra och meditationspraktiken som ömsom lugnar, skärper och återhämtar sinnet.
 
På mattan…
Har jag praktiserat i ca 10 år och undervisat i 6. Jag har undervisat barn, seniorer, trötta, starka, alldeles stilla, fnissiga, sorgsna, upp och ner vända, pratglada, tillbakadragna, irriterade och högt skrattande individer på mattan. Variationen man får möta i yogasalen är spännande! Jag vill undervisa yoga som en verktygslåda, en enorm resurs, när man lär sig vilket verktyg man ska plocka fram när, och hur det passar precis en själv att använda det. Jag har studerat Vinjasa yoga, Power yoga, Yinyoga och Traumaanpassad yoga. Jag har också utbildning i Dans För Hälsa metoden och flera gruppträningsutbildningar såsom aerobics, funktionell träning och afro dans. 
 
Till vardags hittar man min inom primärvården som sjukgymnast. Jag har en Master of science inom Fysioterapi där jag bakat in bland annat stressfysiologi, hälsopsykologi, smärta, fysisk aktivitet, stress och arbetsliv och till och med en kurs med namnet livets mening. 
 
Utanför mattan…
är jag lyckligt gift småbarnsmamma, boendes i en skogskant. Jag rör mig mycket utomhus med familjen (…vi har snart byggt om hela vår tomt till en hinderbana kantad av några enkla planteringar) eller leker acroyoga tillsammans med desamma. Det händer att vi dansar, sjunger och spelar musik tillsammans och får jag en stund för mig själv (vilket oftast är 04.00 när alarmet går på morgonen) så springer jag gärna.
 
Jag håller träningsevent tillsammans med min kollega Maria i vårt gemensamma hobbyföretag HELA och ingår i Springtimes ledar-team. Du kan hitta klasser med mig online via Yogobe och jag är en del av teamet bakom Yogalärarrummet.

Rekommenderade andra utbildningar

Bli Certifierad Barn- & Tonårsyogalärare.

Vill du kunna leda trygg och anpassad yoga för barn och tonåringar är detta utbildningarna för dig. Barnyoga.com erbjuder Nordens ledande utbildningar inom just Barn- & Tonårsyoga och har utbildat fler än 2 000 deltagare sedan starten 2012. Du får lära dig undervisa och skapa egna yogaklasser utifrån Barnyoga.coms metod, leda Familjeyoga, hur yoga kan motverka stress och öka välbefinnandet hos nästa generation och mycket mer. Utbildningarna är webbaserade och leds av Angelica Henriksson, Josefin Wikström och Jennie Wadsten. Läs mer och boka din plats på www.barnyoga.com

Ps. Är du nyfiken kan du lära känna oss mer på Instagram där vi heter @barnyogacom


I den här utbildningen får du kunskaper om hur yoga och beprövade kroppsbaserade metoder kan bidra till symptomlindring, ökad affektreglering, reducera muskelspänningar, stärka nervsystemet och livskraften.
Du kommer att få lära dig traumaanpassad metodik och hur du skapar trygga stressreducerande klasser för dina deltagare och klienter.

Josefin Wikström är grundare och verkställande direktör för Traumaanpassad Yoga & Rörelse i Sverige, programansvarig för Prison Yoga Project Europa och Indien samt samskapare av det evidensbaserade svenska fängelseyogaprojektet Krimyoga.

Hon är utbildad av och samarbetar med professor Bessel Van Der Kolk M.D i USA. Samt har också skapat traumainformerade terapeutiska yoga-, dans- och rörelseprogram för rättspsykiatrin, Statens Institutionsstyrelse, HVB hem inom Humana koncernen, flyktingintegration och traumaenheten Barnahus. Läs mer på traumaanpassadyoga.com

Stäng meny