Yoga & Rörelse / Yogalärarrummet / Yogalärartips / Yogalärarutbildning

HUR SKA MAN GÖRA RÄTT I POSITIONERNA?

Som ny yogautövare, och även på min första yogalärarutbildning fick jag lära mig att det fanns ett facit för hur alla positioner skulle utföras. Fick lära mig hur jag rättade in alla kroppar i en mall.

Allt eftersom jag praktiserade själv, observerade så många olika kroppar i rörelse och fördjupade min anatomiska kunskaper kom jag inse att yogans traditionella tankar om linjering inte bara är förlegade, utan även väldigt exkluderande.

Idag instruerar och utbildar jag utifrån ett inkluderade och självutforskande perspektiv, som inte bara minskar skaderisken, utan också ökar möjligheten för varje elev att gå djupare in i sin förkroppsligade upplevelse på mattan.

Utifrån det har jag skapat ASANABANKEN, en onlinekurs som nu ligger uppe även för dem som inte har gått mina yogalärarutbildningar!

Kursen innehåller:
– Videor för över 30 asanas (yogapositioner)
– Fyra videor generella tips för vissa asanagrupper (Stående postioner, sittande, rotationer och armbalanser)
– Föreläsning om linjering

Totalt är det över 6 timmar material och en grym resurs för både yogautövare och nya yogalärare.

För varje asana går vi igenom:
– Formen i grova drag (= mer tillgänglig)
– Syfte med positionen (förslag)
– Skuggsidor som kan finnas
– Hur du kan använda props/yogaredskap i posen
– Assisteringar (verbala och fysiska)

Under december månad har du 15% rabatt på ASANABANKEN som du här.

Välkommen!!

No Comments

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.