ÅTERBETALNINGSPOLICY

Enligt lagen har du 14 dagar ångerrätt. Detta gäller dock inte fritidstjänster, resor, retreat, eller event där näringsidkaren har tagit in externa tjänster. För resor kan din reseförsäkring dock gälla, kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur just ditt avtal ser ut.

När du anmäler dig till en av våra kurser, workshops eller utbildningar är det 14 dagar ångerrätt från det datum du fått din plats bekräftad. Inte från och med det datum du betalat.

Om du bokar dig mindre än 14 dagar innan starten av ett arremang har du ingen ångerrätt.

 

Vi gör inga återbetalningar. Vi planerar och förbereder våra utbildningar, och event med full dedikation och räknar med att studenter/deltagare som har åtagit sig att komma, kommer. I utbyte mot vårt löfte att hålla vårt åtagande att leverera tjänsten, ber vi våra elever att hålla sina löften att betala och delta. Vi begränsar närvaro och använder studentundervisning för att täcka kostnaderna för lokaler, planering och utförande.

Betalning för lärarutbildning, resor eller event sker i utbyte mot att en plats bokas för dig. Betalning för tillgång till online kurser och innehåll betalas för att kompensera för din tillgång till vårt online-kursinnehåll. Om du mottagit bekräftelse för att hålla din plats, godkänner du att betala resten av din faktura i enlighet med betalningsplanen du registrerar dig oavsett om du faktiskt deltar.
Vid oförutsägbara händelser som ligger bortom arrangörens kontroll tillämpas force majeure, force majeur kan tillämpas vid oförutsägbara händelser som ligger bortom vår kontroll som arrangör, och påverkar förutsättningarna att uppfylla avtalet eller genomföra arrangemanget.

 

Vi förstår att vår manuella hantering av bokningsprocessen inte är perfekt. Fel händer och vi lovar att göra vårt bästa för att hjälpa till att lösa eventuella problem du kan stöta på. Om ett fel upptäckts, eller du inte kan använda vår onlineprodukt, vänligen skicka en pdf-fil med en kopia av din faktura som skickas till dig via e-post . Samt en komplett beskrivning av problemet du stött på.

 

Vi förstår också att livet händer, oavsett planer. Av rättvisa till alla våra studenter gör vi inte undantag med vår återbetalningspolicy, och vi måste förbli konsekventa. Om du skulle bli akut sjuk eller råka ut för en nödsituation, kontakta oss för att undersöka om det finns utrymme i en undervisning som passar ditt schema, så kan vi eventuellt överföra dig till ett annat program. OBS! Det är ingen garanti att du kan få en annan utbildning, kurs eller event i ersättning.


Om du är nyfiken på att anmäla dig till en utbildning, workshop – online eller annat, vänligen maila på info@veronicajaderlund.se så hjälper vi till att svara på eventuella frågor du kan ha.

KONTAKT
Stäng meny